top of page

Slejvák, Gott a lívance na Sázavafestu 2018

Proč pořádný liják a Karel Gott bylo to nejlepší co nás na Sázavafestu mohlo potkat? #vlog #video



Po zážitcích z posledních koncertů, jsme jeli na letošní Sázavafest tak nějak bez očekávání. V soutěži Šance Muzikus si nás organizátoři vybrali pro unplugged Muzikus stage, kde navíc byli trošku limitované podmínky na vystoupení. Ale vzali jsme to jak to je, zabalili akustické kytary, půjčili si bubeníka Karlose, který pro tentokrát zaskakoval za našeho Tomáše a vyrazili na cestu.


Naše stage byla pod obrovským stanem, který byl díky právě probíhajícímu koncertu Karla Gotta téměř prázdný. Jasný, na Káju jsme se zašli podívat... je to přece legenda! :)

Proběhla rychlá zvukovka a hurá na to...


Ovšem co se stalo potom opravdu nikdo nečekal. Spustil se takový ten silný letní lliják a doslova nahnal všechny lidi do našeho stanu. Takže během 10min před námi stálo cca 800 lidí!!! Díky této šťastné náhodě, jsme zažili opravdu senzační koncert. Lidi byli naprosto nadšení, tančili a tleskali a my si spravili chuť a koncert si náramně užili.


Po koncertě na nás ještě čekalo milé překvapení v podobě domácích lívanců z domácího jogurtu, s domácí marmeládou a ráno nasbíranými borůvkami. Čiré blaho! Tímto děkujeme naší booking manažerce Petře za onen božský zážitek.


A v tuto chvíli už se můžete s chutí podívat jaké to bylo, v našem video dokumentu:



Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page